VAN / MURADİYE - Muradiye Alpaslan Fen Lisesi

Kariyer Günleri

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı kariyer günleri etkinliğimiz.

Mrt

Eczacı İbrahim Keleş okulumuz kariyer günleri kapsamında Eczacılık mesleği hakkında okulumuz öğrencilerine Eczacılık mesleği hakkında önemli bilgiler verdi,sorularını cevapladı.Kendisine emeklerinden dolayı teşekkkür eder,meslek hayatında başarılar dileriz.

Mrt

Kariyer Günlerimiz kapsamında Dentist Suat Çiçek okulumuz öğrencilerine Diş Hekimliği ile ilgili öönemli bilgiler verdi,öğrencilerinin sorularını cevapladı .Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür eder meslek hayatında başarılar dileriz.

Mrt

Kariyer Günlerimiz kapsamında Avukat Eyyüp Karadeniz okulumuz öğrencilerine avukatlık mesleği hakkında önemli bilgiler verdi,öğrencilerin sorularını cevapladı kendisine emeklerinden ötürü teşekkür eder meslek hayatında başarılar dileriz.

Mrt

Dr.Sezer Bilici Kariyer günlerimiz kapsamında okulumuz öğrencilerine Doktorluk mesleği hakkında faydalı bilgiler sundu,onların sorularını cevapladı kendisine emeklerinden dolayı teşekkür eder meslek hayatında başarılar dileriz.