VAN / MURADİYE - Muradiye Alpaslan Fen Lisesi

OKULUMUZDA ETWİNNİNG ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuz Yabancı Diller Kulübü öğrencileri etwinning projesi kapsamında Yunanistan’la online görüşme gerçekleştirdi. Yunanistan, Romanya, İspanya, Fransa ve Türkiye’den okulların dahil olduğu “Young Guardians of Our Heritage” projesine katılan öğrencilerimiz kendi tarihleri ve kültürlerini diğer ülkelere tanıtma fırsatı bulurken aynı zamanda diğer kültürleri de öğrenme imkanı buluyorlar. İngilizce konuşma, dinleme becerilerinin gelişmesinin yanısıra sunum hazırlama/yapma, işbirliği, sorumluluk alma gibi becerilerini de geliştirmiş oluyorlar. Öğrencilerimiz proje sürecindeki ilk online görüşmelerini Yunanistan ile gerçekleştirdi. Görüşme boyunca İngilizce kullanarak tarih ve kültürle ilgili sorular sorup yanıtlama fırsatı buldular.

Our Foreign Language Club students had an online meeting with Greece as a step of an eTwinning project. The students are a part of a project called “Young Guardians of Our Heritage” which includes countries like France, Greece, Romania, Spain and Turkey. Through this project, students not only get a chance to introduce their own history and culture, but also are able to learn about others. The project helps students improve their English speaking/listening skills and other skills like preparing a presentation, presenting, teamwork and taking responsibilities. Students had their first online meeting with Greece. During the meeting, they used English to ask and answer questions about history and culture.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Tuğçe AKYÜZ hocamıza teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 11:43 - Görüntülenme: 78